Niet goed, geld terug

Dus zet snel je tanden er in

Best getest

Iedereen loopt weg met een glimlach

Binnen 24 uur verzonden

Dus lekker snel een frisse smile

Hoge klanttevredenheid

Al velen gingen je voor

Niet goed, geld terug

Dus zet snel je tanden er in

Best getest

Iedereen loopt weg met een glimlach

Binnen 24 uur verzonden

Dus lekker snel een frisse smile

Hoge klanttevredenheid

Al velen gingen je voor

Tanden bleken thuis


Door je tanden thuis te bleken kun je veilig en natuurlijk je tanden wit krijgen. SmileWhite verkoopt momenteel de beste en ook best geteste tandenbleekset van dit moment. De bleek kit is als enige door de zeer strenge FDA gekeurd. Daarnaast hebben wij een CE en ISO certificering zodat onze klanten zeker zijn van een degelijk en goed werkend product.

Er zijn veel manieren om thuis je tanden te bleken en dus witter te maken, bijvoorbeeld met de beste SmileWhite tandenbleekset of door het gebruik van onze tandpasta. De combinatie werkt echter het beste en op een natuurlijke manier. Wil jij wittere tanden? Dan ben je met onze SmileWhite kit verzekerd van een stralende lach en kun je in 10 minuten al thuis je tanden bleken en ze tot wel 6 tinten witter krijgen.

Onze thuis tandenbleekset, voor het bleken van je tanden thuis, is ontworpen om binnen 6 dagen zichtbaar witte tanden te realiseren. De whitening gel is samengesteld met een peroxide-vrij actief ‘whitening-ingrediënt’ die je tanden wit en helder maakt zonder pijn of gevoeligheid. Om een blijvend resultaat aan te houden, adviseren wij de 6-daagse kuur elke maand te herhalen. De refill gels zijn bij te bestellen via de producten pagina.

SmileWhite Bleekset

number_format($p_price, 2, ‘,’, ‘.’) €49,95 €59,95
+

Refill-Gels (3 stuks)

number_format($p_price, 2, ‘,’, ‘.’) €19,95
+

Thuis tanden bleken met onze bleekset
Je tanden bleken thuis is makkelijk te realiseren. Onze thuis tanden bleek kit is effectief wanneer je gele tanden worden veroorzaakt door externe factoren zoals roken, rode wijn of voeding.

Hoe werkt de SmileWhite bleekkit?
De stoffen gebruikt in ons bleekmiddel bevatten GEEN waterstofperoxide (zuurstofwater) zoals bij vele. Peroxide is schadelijk en sinds vorig jaar ook verboden zomaar thuis te gebruiken. Zelfs tandartsen mogen maar met minimale toevoeging van Peroxide bleken. Kijk hier dus mee uit.

BEKIJK HIER
HOE HET WERKT..

Europa’s best geteste en meest veilige tandenbleekset voor thuisgebruik! Als enige streng gekeurd door de FDA. Daarnaast heeft ons product een CE en ISO certificering. Bekijk onze uitleg video en zie hoe gemakkelijk je zelf aan de slag kunt gaan.

SMILEWHITEHappy fans

Hoe gebruik ik de tandenbleekset?

1.Poets voorzichtig je tanden met tandenpasta 2. Neem beide batterijen uit de UV lamp, verwijder het plastic en stop de batterijen terug 3. Maak het mondstuk vast aan de UV lamp 4. Draai de dop van de spuit los en breng 1/4 van de gel aan op de bovenkant van de mondschaal en 1/4 aan op de bodem (het deel dat in contact komt met de tanden) 5. Doe het mondstuk in je mond en zet de UV lamp aan 6. De tanden worden in 10 minuten gewit, de UV lamp zal automatisch uitschakelen na 10 minuten 7. Spoel je mond met water om gel resten te verwijderen 8. SMILE WHITE! 9. Herhaal de behandeling 6 opeenvolgende dagen.

Hoe kan ik mijn order volgen?

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail. Daarin staat een link waarmee je de bestelling precies kunt volgen. Heb je nog geen e-mail ontvangen? Geen stress, het duurt vaak 1-2 werkdagen om de bestelling te verwerken. Heb je dan nog geen e-mail ontvangen, naam dan even contact met ons op via info@yoursmilewhite.com

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De resultaten zijn blijvend tussen 2 weken en 3 maanden, afhankelijk van jouw dieet en / of consumptie van donker voedsel en dranken zoals alcohol en koffie. Wij bevelen je aan om de SmileWhite kit elke 2 weken te blijven gebruiken voor het best blijvende resultaat.

Hoe werkt de automatische verzending?

Wij kunnen ervoor zorgen dat jij iedere maand de refill gels automatisch bezorgd krijgt! De betaling zal automatisch worden afgeschreven van je account en je verzending wordt iedere maand automatisch verzonden zodra de betaling is geaccepteerd. Je kan de betalingen pauzeren of overslaan wanneer jij dat wilt.

TIJDELIJKE ACTIEPRIJS

SmileWhite Bleekset

Europa’s populairste en meest effectieve tandenbleekset voor thuis!

€49,95